logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči
Osiguravajuće kuće

Triglav osiguranje d.d.

triglav

RIGLAV OSIGURANJE D.D. je hrvatsko osiguravajuće društvo koje je preko svojih pravnih prednika prisutno na hrvatskom osiguravateljnom tržištu od 1967. godine.

Od 1967. do 1976. društvo je poslovalo u sastavu Osiguravajućeg zavoda SAVA Ljubljana;

od 1977. do 1990. u sastavu Zajednice osiguranja TRIGLAV Ljubljana,

Od 01. siječnja 1991. do 31. srpnja 1993. u sastavu dioničkog društva OSIGURANJE TRIGLAV, Ljubljana. Naime 01. siječnja 1991.  Zajednice osiguranja su se u skladu sa Zakonom o osnovama sistema osiguranja imovine i osoba, transformirale u dionička društva.

Sredinom 1993. godine Društvo se registriralo u Trgovačkom sudu Rijeka pod nazivom Sava osiguranje d.d. sa sjedištem u Rijeci i od tada  (01.08.1993. god.) počinje svoje samostalno poslovanje na hrvatskom osiguravateljnom tržištu.  SAVA osiguranje je 01. listopada 2001. promijenilo ime u TRIGLAV OSIGURANJE D.D., a kao član korporativne grupe TRIGLAV preuzima sva prava i obveze SAVA osiguranja d.d.

Društvo je registrirano za obavljanje djelatnosti osiguranja i to svih skupina i vrsta neživotnih i životnih osiguranja.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2015, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh