logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči
O nama

Novac.net

Novac.net je specijalizirani portal za usporedbu proizvoda i usluga na financijskom tržištu Republike Hrvatske. Portal sakuplja i obrađuje podatke o proizvodima i uslugama banaka i financijskih ustanova te služi kao svojevrsna tražilica i platforma za usporedbu podataka. Ovakav način prezentacije podataka korisnicima štedi vrijeme i novac te olakšava potragu za željenim proizvodima/uslugama. Uz mogućnosti pretraživanja i sortiranja relevantnih podataka, kao što su kamatne stope, naknade, članarine itd, portal nudi i detaljnije opise pojedinih proizvoda i usluga sve u svrhu lakšeg snalaženja i pomoći prilikom odabira proizvoda/usluge.

Glavna funkcionalnost portala je usporedba kredita, usporedba kreditnih kartica, usporedba štednji i računa, a uz to Novac.net nudi i servisne informacije, od tečajne liste do najdetaljnijih karata i popisa banka, bankomata i poslovnica. Također donosi i korisne kalkulatore posebno dizajnirane za olakšavanje složenih računa i odabira optimalnih rješenja.

Uz servisne informacije i korisne kalkulatore te veliku bazu proizvoda i usluga domaćeg financijskog tržišta, portal donosi i novosti iz svijeta financija i gospodarstva kao i savjete stručnjaka te leksikon financijskih pojmova. Uz financijske proizvode, novac.net sadrži i bazu telekomunikacijskih proizvoda za usporedbu i pretraživanje fiksnih i mobilnih telefonskih tarifa i internet tarifa.

Nudimo i mogućnost oglašavanja proizvoda i usluga na portalu ili na jednoj od 1000+ stranica u našoj mreži. Za detaljne informacije obratite se na marketing@digitalpn.com.

U razvoju portala sudjelovali su vodeći stručnjaci iz područja informatičkih tehnologija i razvoja softwarea, marketinga i financija sa ciljem da dobijete više za vaš novac!

Za dodatne informacije o portalu ili poslovnoj suradnji obratite se na info@digitalpn.com.

Za pitanja o financijskim i telekomunikacijskim proizvodima i uslugama ili savjete, molimo obratite nam se na info@novac.net.

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2015, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh