logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči
Osiguravajuće kuće

ERGO osiguranje d.d.

ergo

ERGO osiguranje d.d. osnovano je 2009. i dio je njemačke ERGO grupe, koja pruža usluge osiguranja na području životnih i neživotnih osiguranja. ERGO grupa je jedna od najvećih europskih osigurateljnih grupacija i dio je Munich Re-a, jednog od najvećih svjetskih reosiguratelja.

Korijeni ERGO grupe sežu u daleku 1853. kad je osnovana Victoria u Njemačkoj, a 1985. započinje suradnja s Volksbankom na austrijskom tržištu koja se s vremenom širi na područje zemalja središnje i istočne Europe pa tako i Hrvatske. Spajanjem Victoria i Hamburg-Manheimer osiguranja u 2011. god u ERGO dolazi do novog pozicioniranja i usvajanja ERGO brenda.

ERGO životno osiguranje d.d. osnovano je 2008. i dio je njemačke ERGO grupe, koja pruža usluge osiguranja na području životnih i neživotnih osiguranja. ERGO grupa je jedna od najvećih europskih osigurateljnih grupacija i dio je Munich Re-a, jednog od najvećih svjetskih reosiguratelja.

Korijeni ERGO grupe sežu u daleku 1853. kad je osnovana Victoria u Njemačkoj, a 1985. započinje suradnja s Volksbankom na austrijskom tržištu koja se s vremenom širi na područje zemalja središnje i istočne Europe pa tako i Hrvatske. Spajanjem Victoria i Hamburg-Manheimer osiguranja u 2011. god u ERGO dolazi do novog pozicioniranja i etabliranja ERGO brenda.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2015, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh