logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči
Opći uvjeti korištenja
  • Print
  • home >
  • Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na Novac.net. Naš portal vam omogucuje korištenje usluga i sadržaja koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala.

Dostupni podaci

Svi dostupni podaci se obraduju te se prezentiraju “kako su dostupni”, naprimjer, prikazana kamatna stopa nije uvijek efektivna i uglavnom se odnosi na najveci iznos i najduži rok (minimalna kamata kod kredita, maksimalna kamata kod štednje) ili najmanji iznos i najkraci rok (maksimalna kamata kod kredita, minimalna kamata kod štednje). Prikazana kamatna stopa za kredite na akciji odnosi se samo na odredeni period trajanja akcije.

Prikazano dozvoljeno prekoracenje kod tekucih racuna, je najvece moguce ali ne i uvijek dostupno. Karticni limiti, iznos kredita i dozvoljeno prekoracenje uvelike ovise o individualnim primanjima i kreditnim sposobnostima.

Digitalne Platforme d.o.o. ce uložiti razuman trud da podaci budu ažurni i tocni ali svi podaci dostupni na portalu Novac.net su iskljucivo informativnog karaktera.

Prije svake odluke provjerite detalje na službenim stranicama banke ili se posavjetujte sa osobnim bankarom i/ili financijskim savjetnikom.

Vecina podataka (ako nije drugacije istaknuto) je preuzeta ili dobivena od trece strane te se smatraju tocnima i važecima u trenutku objavljivanja, medutim, Digitalne Platforme d.o.o. i portal Novac.net ne jamce tocnost i pouzdanost podataka dobivenih od trece strane. Korištenje podataka o financijskim proizvodima i uslugama kao i analize, tablice i savjeti prihvacaju se/koriste na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Korištenjem portala Novac.net pristajete na zabranu umnožavanja, reprodukcije i/ili distribucije logotipa, imena, designa i pojedinih elemenata portala bez izricitog pismenog odobrenja Digitalne Platforme d.o.o.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja portala Novac.net te bez izricitog pismenog dopuštenja Digitalne Platforme d.o.o.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg djela sadržaja objavljenog na portalu bez dozvole vlasnika autorskog prava smatra se kršenjem autorski prava Digitalne Platforme d.o.o. te si Digitalne Platforme d.o.o. zadržava pravo naplatiti takvo korištenje po vlastitoj procjeni, kao i da sudskim putem, bez upozorenja, potraži zaštitu autorskih prava i naknadu štete.

Svatko tko smatra da mu je portal Novac.net prekršio autorsko pravo, dužan je portalu Novac.net dostaviti opis, dokaze kršenja autorskog prava te kontakt podatke, a portal Novac.net ce u najkracem vremenu poduzeti sve moguce korake kako bi se sprijecilo daljnje kršenje navedenog autorskog prava.

Digitalne Platforme d.o.o. i Novac.net ne odgovaraju i ne mogu utjecati na objavljivanje sadržaja prikazanog na internet stranicama trecih osoba a na koje vode poveznice ili na koje prosljeduje portal Novac.net.

Clanci, savjeti i vijesti preuzeti iz drugih izvora ne predstavljaju stavove i mišljenje Novac.net i Digitalne Platforme d.o.o. niti njihovih zaposlenika. Stavovi i mišljenja objavljeni u tekstovima pojedinih autora takoder nisu nužno ni stavovi Digitalne Platforme d.o.o. i Novac.neta, tako da Digitalne Platforme d.o.o. i Novac.net ne snose odgovornost za štetu nastalu korisniku ili trecoj strani zbog kršenja ovih Opcih uvjeta korištenja.

Politika privatnosti

Više o politici privatnosti možete procitati ovdje: Politika privatnosti

Korištenjem portala Novac.net prihvacate “Opce uvjete korištenja” te prihvacate koristiti sadržaj portala iskljucivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.
Digitalne Platforme d.o.o. i Novac.net zadržavaju pravo izmjene ovih uvjeta u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti, te nisu odgovorni za posljedice nastale takvim izmjenama.

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2015, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh