logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči
Novosti

Novo – Telekomunikacije.novac.net

02/12/2011

novac_logo_telco

Novac.net je proširio bazu proizvoda za usporedbu i pretraživanje na telekomunikacijske proizvode. Sada možete uspoređivati telefonske, mobilne i internet tarife i opcije. Usporedite cijene priključka, pretplate i cijene poziva, sms i mms poruka te podatkovnog prometa. Pročitajte dodatne uvjete, pronađite najpovoljniji proizvod i uštedite! Posjetite telekomunikacije.novac.net i saznajte više! Osim usporedbe i pretraživanja tarifa, donosimo […]

Novac.net je proširio bazu proizvoda za usporedbu i pretraživanje na telekomunikacijske proizvode. Sada možete uspoređivati telefonske, mobilne i internet tarife i opcije.

Usporedite cijene priključka, pretplate i cijene poziva, sms i mms poruka te podatkovnog prometa. Pročitajte dodatne uvjete, pronađite najpovoljniji proizvod i uštedite!

Posjetite telekomunikacije.novac.net i saznajte više!

Osim usporedbe i pretraživanja tarifa, donosimo vam i mnoštvo savjeta, preporuka i informativno edukativnih članaka o telefoniji i internetu te popis i osnovne informacije telefonskih operatera i internet providera u Hrvatskoj.

Novac.net uskoro planira otvoriti još jednu podstranicu i proširiti bazu na osiguranja.

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2015, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh