logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči
Novosti

Novi design / Beta

02/12/2011

novac_logo_beta

Novac.net u novu godinu ulazi sa novim designom, novim i poboljšanim funkcionalnostima za pomoć pri usporedbi i pretraživanju te bazom proizvoda većom nego ikad. Unaprijed se ispričavamo na bugovima i poteškoćama prilikom korištenja stranica, naš tim developera užurbano radi na otklanjanju svih poteškoća i optimiziranju vašeg iskustva sa korištenjem portala. Neke od novosti koje Vam […]

Novac.net u novu godinu ulazi sa novim designom, novim i poboljšanim funkcionalnostima za pomoć pri usporedbi i pretraživanju te bazom proizvoda većom nego ikad.
Unaprijed se ispričavamo na bugovima i poteškoćama prilikom korištenja stranica, naš tim developera užurbano radi na otklanjanju svih poteškoća i optimiziranju vašeg iskustva sa korištenjem portala.

Neke od novosti koje Vam donosimo su napredni filteri za olakšavanje pretrage proizvoda u našoj bazi, proširili smo bazu na telekomunikacijske proizvode, pa sada osim računa, kartica, kredita i štednji možete usporediti i mobilne, fiksne i internet tarife.

Implementirali samo i Facebook komentare i preporuke pa sada možete komentirati i djeliti članke sa svojim prijateljima i sudjelovati u raspravi i djeljenu svojih iskustava.

To nije kraj, novac.net se i dalje razvija, uskoro Vas očekuje još novosti!

Novac.net tim

tooltips

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2015, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh