logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči
Osiguravajuće kuće

UNIQA osiguranje d.d.

1. UNIQA logo primarni za bijelu podlogu

UNIQA osiguranje d.d.

UNIQA osiguranje d.d. prisutno je na hrvatskom tržištu petnaest godina, tijekom kojih bilježi stalan rast. Društvo posluje u sastavu međunarodne osigurateljne grupe UNIQA, nastale 1999. spajanjem dviju austrijskih osiguravateljnih kuća sa stoljetnom tradicijom – Bundesländer Versicherung i Austria Collegialität. UNIQA grupa jedna je od vodećih osiguravateljnih grupa u Austriji te srednjoj i istočnoj Europi, a čini je 40 tvrtki-kćeri koje uspješno posluju u 19 europskih zemlja.

Društvo je reosigurano preko UNIQA grupe kod vrhunskih svjetskih reosiguratelja: Münich Re, Swiss Re, Hannover Re, SCOR, AXA i drugih.

Kvalitetni i inovativni proizvodi namijenjeni pravnim i fizičkim osobama te visok nivo usluge poslovni su imperativ UNIQA osiguranja. Posebna briga posvećuje se uvođenju novih tehnoloških rješenja, usavršavanju poslovnih procesa te kvalitetnoj i brzoj isplati šteta.

Zahvaljujući intenzivnom širenju vlastite prodajne mreže te suradnji s Raiffeisen bankom i društvima za posredovanje i zastupanje u osiguranju prošla je godina bila uspješna.

Društvo je i u 2013. godini poslovalo s dobiti, uz istodobno povećanje aktive i zadržavanje visoke razine likvidnosti i adekvatnosti kapitala.

Osnovne informacije

Naziv tvrtke: UNIQA osiguranje d.d.
upisano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu
Sjedište: Savska 106, 10 000 Zagreb
Temeljni kapital: 62.700.000,00 kn, u cijelosti uplaćen i podjeljen na 76 izdanih dionica
MBS 080297140, MB 1446452, OIB: 75665455333
ŽR 2484008-1100716564

predsjednica Uprave: Saša Krbavac, dipl.oec.,
članica Uprave: mr. Tatjana Račić-Žlibar
predsjednik Nadzornog odbora: dr. Wolfgang Kindl

Dioničari: 100 % UNIQA International Versicherungs-Holding GmbH


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2015, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh